Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Удосконалення технології пату з застосуванням плодово-ягідної сировини | Касабова, К. Р.; Паньков, Матвій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна керобу | Болховітіна, О. І.; Онищенко, Тетяна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія пастили з добавками рослинного походження | Артамонова, М. В.; Козьміна, Ганна Борисівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Технологія мармеладу з використанням рослинних добавок | Артамонова, М. В.; Кардаш, Марина Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Удосконалення технології капкейків підвищеної харчової цінності | Касабова, К. Р.; Калюжна, Юлія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Удосконалення технології хліба пшеничного з додаванням борошна тефу | Болховітіна, О. І.; Ієвлєв, Артем Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка і запровадження кваліметричної оцінки якості зернопродуктів на борошномельному підприємстві Харківської області | Шаніна, О. М.; Тарасенко, Олександр Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
2024 | Розробка інноваційної технології комбінованих молочно – рослинних напоїв для оздоровчого харчування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих добавок із рослинної сировини для підприємств харчового бізнесу | Погарська, В. В.; Дзюба, Ольга Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах із застосуванням як інновації методів глибокої переробки рослинної сировини під час отримання збагачуючих добавок для підприємств харчового бізнесу | Погарська, В. В.; Кульбачний, Сергій Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології кисломолочних сиркових десертів оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації добавок із антоціанвмісної сировини для підприємств харчового бізнесу | Юр’єва, О. О.; Свідло, Анастасія Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології високовітамінних купажованих соків оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих плодоовочевих добавок для підприємств харчового бізнесу | Погарський, О. С.; Уваров, Даніїло Дмитрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Розробка інноваційної технології морозива оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації кріобробки під час отримання збагачуючих добавок із плодоовочевої сировини для підприємств харчового бізнесу | Одарченко, А. М.; Дєтскова, Дар’я Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк |
2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок введення напівфабрикату «Маса для формування» | Євлаш, В. В.; Коц, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2023 | Удосконалення технології кексу шоколадного шляхом зниження калорійності для раціонів харчування людей із зайвою вагою | Аксьонова, О. Ф.; Алфьоров, Ілля Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2023 | Удосконалення технології зберігання кишкових оболонок | Онищенко, В. М.; Тельнова, Наталія Вадимівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясних паштетів з використанням нетрадиційної рослинної сировини | Головко, Т. М.; Осламенко, К. І.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Розробка технології виробництва ковбасних виробів емульсійної структури з крохмалепродуктами вітчизняного виробництва | Желєва, Т. С.; Нестерова, Катерина Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатів | Большакова, В. А.; Мінько, Ірина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Перспективи використання білків соняшнику у складі м’ясних виробів | Желєва, Т. С.; Мазур, Влада Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
2023 | Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням ферментованої колагеномісткої сировини | Янчева, М. О.; Коваленко, Руслана Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60