181 - "Харчові технології" (Магістри) : [60] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 60
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технології пату з застосуванням плодово-ягідної сировиниКасабова, К. Р.; Паньков, Матвій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія хлібобулочних виробів з додаванням борошна керобуБолховітіна, О. І.; Онищенко, Тетяна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія пастили з добавками рослинного походженняАртамонова, М. В.; Козьміна, Ганна Борисівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Технологія мармеладу з використанням рослинних добавокАртамонова, М. В.; Кардаш, Марина Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Удосконалення технології капкейків підвищеної харчової цінностіКасабова, К. Р.; Калюжна, Юлія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Удосконалення технології хліба пшеничного з додаванням борошна тефуБолховітіна, О. І.; Ієвлєв, Артем Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка і запровадження кваліметричної оцінки якості зернопродуктів на борошномельному підприємстві Харківської областіШаніна, О. М.; Тарасенко, Олександр Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2024Розробка інноваційної технології комбінованих молочно – рослинних напоїв для оздоровчого харчування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих добавок із рослинної сировини для підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Дзюба, Ольга Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології порошкоподібних білкових напоїв для відновлення сил в екстремальних умовах із застосуванням як інновації методів глибокої переробки рослинної сировини під час отримання збагачуючих добавок для підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Кульбачний, Сергій Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології кисломолочних сиркових десертів оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації добавок із антоціанвмісної сировини для підприємств харчового бізнесуЮр’єва, О. О.; Свідло, Анастасія Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології високовітамінних купажованих соків оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації методів глибокої переробки під час отримання збагачуючих плодоовочевих добавок для підприємств харчового бізнесуПогарський, О. С.; Уваров, Даніїло Дмитрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Розробка інноваційної технології морозива оздоровчого спрямування із застосуванням як інновації кріобробки під час отримання збагачуючих добавок із плодоовочевої сировини для підприємств харчового бізнесуОдарченко, А. М.; Дєтскова, Дар’я Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок введення напівфабрикату «Маса для формування»Євлаш, В. В.; Коц, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2023Удосконалення технології кексу шоколадного шляхом зниження калорійності для раціонів харчування людей із зайвою вагоюАксьонова, О. Ф.; Алфьоров, Ілля Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2023Удосконалення технології зберігання кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Тельнова, Наталія Вадимівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних паштетів з використанням нетрадиційної рослинної сировиниГоловко, Т. М.; Осламенко, К. І.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології виробництва ковбасних виробів емульсійної структури з крохмалепродуктами вітчизняного виробництваЖелєва, Т. С.; Нестерова, Катерина Романівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Мінько, Ірина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Перспективи використання білків соняшнику у складі м’ясних виробівЖелєва, Т. С.; Мазур, Влада Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням ферментованої колагеномісткої сировиниЯнчева, М. О.; Коваленко, Руслана Геннадіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 60