Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383
Title: Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів
Authors: Одарченко, М. С.
Одарченко, Д. М.
Кудряшов, А. І.
Сюсель, О. О.
Keywords: дикорослі ягоди;безпечність продуктів харчування;ягідні напівфабрикати;токсичні речовини
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 162-166.
Abstract: Наведено відомості про контроль безпечності продуктів харчування. Подано результати визначення вмісту токсичних речовин, мікотоксинів та радіонуклідів у продуктах переробки дикорослих ягід.
Information about control of food safety is present. Submitted results of the determination of toxic substances, mycotoxins and radionuclides in food processing wild berries.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_26.pdf234.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.