Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480
Title: | Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації |
Authors: | Торяник, О. І. Дьяков, О. Г. Некрасова, А. Ю. |
Keywords: | спін-спінова релаксація;гліцерин;водяні розчини гліцерину;молекулярна рухливість |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Торяник О. І., Дьяков О. Г., Некрасова А. Ю. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 243-248. |
Abstract: | Проведено дослідження водяних розчинів гліцерину як модельної
системи для визначення впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу
спін-спінової релаксації. The researches of glycerin water solutions as model system for find out the influence of molecular mobility on measuring of the spin-spin relaxation time were conducted. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_39.pdf | 308.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.