Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4385
Title: Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні
Authors: Дубініна, А. А.
Селютіна, Г. А.
Гапонцева, О. В.
Keywords: редька;сорти редьки;хімічний склад редьки
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 167-172.
Abstract: Вивчено хімічний склад редьки різних ботанічних сортів, поширених у Східній Україні. Порівняно вміст сухих речовин, органічних кислот, цукрів, клітковини, вітамінів, мікро- та макроелементів. За одержаними результатами визначено найкращі сорти редьки.
Studied the chemical composition of radish different botanical varieties common in Eastern Ukraine. Compared solids content, organic acids, sugars, fiber, vitamins, micro and macro. Using the obtained results set the best variety of radish.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4385
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_27.pdf250.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.