Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4516
Title: | Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів соління |
Authors: | Дубініна, А. А. Хацкевич, Ю. М. |
Keywords: | сьомга;засол;способи соління;рибна сировина |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Хацкевич Ю. М. Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів соління. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 261-265. |
Abstract: | Досліджено залежність швидкості проходження процесу
просолювання сьомги охолодженої від температури м’язової тканини, за
різних способів засолу: сухому, мокрому, ін’єкційному. Dependence of the speed of salting of refrigerated salmon on temperatures of muscle under the different methods of salting: dry, moisture and injection. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4516 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_42.pdf | 255.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.