Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4394
Title: Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C
Authors: Бондаренко, Т. А.
Рижкова, Т. М.
Прудніков, В. Г.
Keywords: збагачення;вітамін С;молочне морозиво;козине молоко
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 198-205.
Abstract: Розглянуто питання щодо визначення оптимальної дози вітаміну С під час виробництва молочного морозива з козиного молока. Установлено, що під впливом оптимальної дози вітаміну С в кількості 0,16 мас.,% відбувається збільшення збитості та покращення консистенції готового продукту.
The determination of optimal dose of Vitamin С at milk ice-cream production from goat milk has been studied. It has been improved, that under influence of vitamin Сoptimal dose at 0,16 mass per cent quantity, derives to increasing of whipping cream and improving of finished product consistency.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4394
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_32.pdf302.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.