Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4387
Title: Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру
Authors: Дубініна, А. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Круглова, О. С.
Keywords: ідентифікаційні ознаки;коричневий тростинний цукор;фальсифікація;тростинний цукор
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 172-177.
Abstract: Проведено аналіз існуючих видів коричневого тростинного цукру. Наведено ідентифікаційні ознаки коричневого тростинного цукру за органолептичними і фізико-хімічними показниками, методи ідентифікації коричневого тростинного цукру та способи його фальсифікації.
The analysis of the existing species of brown cane sugar. Identifikation of brown cane sugar on organoleptic and physical-chemical parameters, identification methods brown cane sugar and the means of fraud.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4387
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_28.pdf241.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.