Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475
Title: Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині
Authors: Євлаш, В. В.
Отрошко, Н. О.
Вакшуль, З. В.
Keywords: вітамін С;рослинна сировина;харчові продукти;мметоди кількісного визначення вітаміну С
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 224-228.
Abstract: Розглянуто існуючі методи кількісного визначення вітаміну С у харчових продуктах. На основі проведеного аналізу, а також одержаних експериментальних даних показано необхідність удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах.
Considered the existing methods for the quantitative determination of vitamin C in foods. Based on the analysis, and the experimental data shows the need for improved methods of chemical analysis of vitamin C in foods.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_36.pdf232.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.