Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених замороженихЯнчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Потапов, Володимир Олексійович; Дроменко, Олена Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних системГринченко, Ольга Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Потапов, Володимир Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна
2018Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої діїЯнчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович; Дроменко, Олена Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировиниПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2017Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типуДіхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталія Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2017Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікаціїАндрєєва, Світлана Сергіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2018Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустріїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних замороженихЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2023Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктівГринченко, Наталя Геннадіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Погожих, Микола Іванович
2023Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназаКондрашина, Лідія Анатоліївна; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Віктор Іванович; Сметанська, Ірина Миколаївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Перцевой, Федір Всеволодович