Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24238
Title: | Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа |
Authors: | Кондрашина, Лідія Анатоліївна Гурський, Петро Васильович Ладика, Віктор Іванович Сметанська, Ірина Миколаївна Гринченко, Ольга Олексіївна Омельченко, Світлана Борисівна Перцевой, Федір Всеволодович |
Keywords: | піноутворення;напівфабрикату;желатин;ферменту трансглютаміназа;ксантан;вологоутримуючої здатності;тістова заготовка |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: Діса+ |
Citation: | Кондрашина Л. А., Гурський П. В., Ладика В. І., Сметанська І. М., Гринченко О. О., Омельченко С. Б., Перцевой Ф. В. Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа: монографія. Харків: Діса+, 2023. 172 с. |
Abstract: | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання желатину і ферменту трансглютаміназа для виготовлення кондитерської продукції в закладах ресторанної індустрії, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, здобувачів вищої освіти, здобувачів СВО доктора філософії, що займаються науковою роботою. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24238 |
ISBN: | 978-617-8122-27-0 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_zhelatin_ferment_23.pdf | 6.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.