Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24238
Title: Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа
Authors: Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Віктор Іванович
Сметанська, Ірина Миколаївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Keywords: піноутворення;напівфабрикату;желатин;ферменту трансглютаміназа;ксантан;вологоутримуючої здатності;тістова заготовка
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: Діса+
Citation: Кондрашина Л. А., Гурський П. В., Ладика В. І., Сметанська І. М., Гринченко О. О., Омельченко С. Б., Перцевой Ф. В. Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа: монографія. Харків: Діса+, 2023. 172 с.
Abstract: Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання желатину і ферменту трансглютаміназа для виготовлення кондитерської продукції в закладах ресторанної індустрії, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, здобувачів вищої освіти, здобувачів СВО доктора філософії, що займаються науковою роботою.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24238
ISBN: 978-617-8122-27-0
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_zhelatin_ferment_23.pdf6.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.