Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21648
Title: | Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Гринченко, Ольга Олексіївна Погожих, Микола Іванович Дроменко, Олена Борисівна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | м'ясні напівфабрикати;зберігання;замороженні напівфабрикати;показники якості;м'ясні продукти;фізико-хімічні властивості |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Янчева М. О., Гринченко О. О., Погожих М. І., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 94 с. |
Abstract: | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_NAPIVFABRYKATIV_2018.pdf | 3.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.