Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648
Title: Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: м'ясні напівфабрикати;зберігання;замороженні напівфабрикати;показники якості;м'ясні продукти;фізико-хімічні властивості
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Гринченко О. О., Погожих М. І., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 94 с.
Abstract: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження – зберігання – розмороження».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21648
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_NAPIVFABRYKATIV_2018.pdf3.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.