Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Title: Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем
Authors: Гринченко, Ольга Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Потапов, Володимир Олексійович
Янчева, Марина Олександрівна
Keywords: емульсії;замороженні напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;м'ясні продукти;м'ясопродукти;технологія м'яса і м'ясопродуктів;м'ясні січені вироби
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем: монограф. / М.О. Янчева, О.Б. Дроменко, О.О. Гринченко та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 178 с.
Abstract: У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21642
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Dromenko_ Yancheva_2015.pdf13.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.