Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 198.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Клієнт-орієнтоване управління в готельно-ресторанному бізнесіСавицька, Н. Л.; Чміль, Г. Л.; Джгуташвілі, Н. М.
2020Обліково-аналітичне забезпечення в системі ризиків та загроз економічної безпеки аграрних підприємств УкраїниВасилішин, Станіслав Ігорович
2021Операції підприємства з цінними паперами: організаційно-методичні аспекти обліку, аналізу і аудитуКащена, Наталія Борисівна; Порсюрова, Ірина Петрівна
2010Внутрипочвенное внесение жидкостей в растениеводствеМельник, Виктор Иванович
2021Адаптивна поведінка суб’єктів споживчого ринку в умовах цифрової трансформації економікиЧміль, Ганна Леонідівна
2022Агрохімічні та фізіологічні особливості формування продуктивності пшениці озимоїОльховський, Григорій Філатович
2022Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовинЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І.
2022АгрохімсервісФілон, Василь Іванович
2022Scientific and practical aspects of pectin and pectin productsKrapivnytska, I.; Ladyka, V.; Ianchyk, M.; Omelchenko, S.; Melnyk, O.; Pertsevoy, F.
2022Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentratePertsevoy, F.; Ladyka, V.; Smetanska, I.; Bienias, D.; Ianchyk, M.; Grynchenko, N.; Omelchenko, S.; Hrynchenko, O.