Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621
Title: | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії |
Authors: | Тютюкова, Дар’я Олександрівна Гринченко, Наталія Геннадіївна Пивоваров, Павло Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна Рябець, Ольга Юріївна Плотнікова, Раїса Валеріївна |
Keywords: | технологія;сир кисломолочний;напівфабрикати;молоко;біологічна цінність;зберігання;ресторанна індустрія |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ФОП Іванченко І.С. |
Citation: | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії: монографія. Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров та ін. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2018. 110 с. |
Abstract: | У монографії наведено науково обґрунтовану технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи. Установлено закономірності впливу складу сольової системи молока на формування органолептичних, фізичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників сиру кисломолочного. Науково обґрунтовано та розроблено технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного, визначено їх харчову та біологічну цінність, визначено умови та терміни зберігання. Розроблено рекомендації з використання напівфабрикатів з сиру кисломолочного у складі кулінарної та кондитерської продукції. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_syr kyslomoloch_2018.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.