Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21564
Title: Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини
Authors: Плотнікова, Раїса Валеріївна
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Keywords: технологія десертної продукції;молоко;полідисперсні системи;плодово-ягідна сировина
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П., Гринченко О. О. Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини : монографія. Харків. : ХДУХТ, 2015. 111 с.
Abstract: У монографії наведено теоретичне узагальнення й нове вирішення проблеми створення напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, яке полягає в обґрунтуванні параметрів регулювання складу сольової системи молока знежиреного комплексоутворювачем альгінатом натрію з наступним обґрунтуванням технології одержання молока знежиреного з високими термота кислотостійкістю. З огляду на встановлені наукові принципи розроблено технологію напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, визначено основні показники якості та безпечності нової продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21564
ISBN: 978-066-405-402-4
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Plotnikova.pdf3.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.