Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21577
Title: Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації
Authors: Андрєєва, Світлана Сергіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Keywords: крохмаль;плодово-ягідна сировина;соуси;солодкі соуси
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Андрєєва С. С., Колеснікова М. Б., Гринченко О. О., Пивоваров П. П. Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації: монографія. Харків: ХДУХТ, 2017. 131 с.
Abstract: У монографії розглянуто технологію соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації. Обґрунтовано використання крохмалів фізичної модифікації (КФМ) із воскової кукурудзи "Prima", тапіокового "Endura", плодово-ягідної сировини (пюре, соки концентровані) та смакових компонентів у технології соусів солодких. Установлено залежності ефективної в'язкості оклейстеризованих крохмальних дисперсій (ОКД) і модельних систем (МС) на основі дослідних крохмалів та плодово-ягідної сировини від впливу технологічних чинників (рН, повторне нагрівання, механічний вплив, цикл "заморожування - розморожування", тривалість зберігання та ін.). Обґрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва соусів солодких. Розроблено рекомендації із застосування соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації для кулінарної продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21577
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografiya_2017.pdf6.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.