Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628
Title: Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Потапов, Володимир Олексійович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: експерименти;замороженні;напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;використання
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: янчева М. О., Гринченко О. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 114 с.
Abstract: У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження-зберігання-розмороження». Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_m_yasni napifabrykaty_2018.pdf3.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.