Випуск 1 (13) : [71] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Психологічні аспекти застосування інформаційних технологій у процесі перепідготовки спеціалістів менеджменту із зовнішньоекономічної діяльностіАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Попкова, К. В.
2011Запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингуАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Чеканова, Л. В.
2011Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингуАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Василенко, Г. М.
2011Використання технологій Power Point у створенні інтерактивних навчальних матеріалівЯнчева, Л. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В.
2011Розроблення нового упакування для шампуню на основі аналізу технологій косметичної промисловостіДоманова, О. В.; Шматченко, А. С.
2011Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживанняКрутовий, Ж. А.; Півненко, А. О.
2011Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікатуСамойленко, С. О.; Байрачний, В. Б.
2011Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковкеТимошенкова, И. А.; Перкель, Р. Л.
2011Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировиниПогожих, М. І.; Воронцова, Ж. В.; Павлюк, І. М.
2011Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.
2011Леткі компоненти коньячних виробівСелютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В.
2011Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молокаРижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А.
2011Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозріванняСавінок, О. М.; Літвінова, І. О.
2011Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівліШеломієнко, Н. В.; Павленко, Л. О.
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Т. В.; Миронов, Д. А.; Уланова, О. О.
2011Напружений стан стрічки підвісного конвеєра для транспортування сипких харчових продуктівБельмас, І. В.; Бобильова, І. Т.
2011Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тваринГалух, Б. І.; Дроник, Г. В.
2011Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберіганняХомич, Г. П.; Капрельянц, Л. В.; Земелєв, С. А.
2011ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода"Білецька, Я. О.; Дьяков, О. Г.; Дюкарева, Г. І.; Торяник, О. І.
2011Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71