Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6220
Title: | Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію |
Authors: | Крутовий, Ж. А. Манжос, Н. В. Запаренко, Г. В. |
Keywords: | оптимізація вмісту інгредієнтів;раціони одноразового споживання;сніданки;математична модель;високий вміст кальцію |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В. Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 390-397. |
Abstract: | Розроблено математичну модель оптимізації вмісту інгредієнтів у одному з раціонів одноразового споживання, що призначений для других сніданків. Визначено оптимальні величини вмісту інгредієнтів у раціоні, що досліджується. Mathematical model of optimization in one of rations of non-permanent consumption for lunches is worked out. The optimal values of content of ingredients in the investigated ration are determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6220 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_64.pdf | 228.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.