Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6220
Title: Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
Authors: Крутовий, Ж. А.
Манжос, Н. В.
Запаренко, Г. В.
Keywords: оптимізація вмісту інгредієнтів;раціони одноразового споживання;сніданки;математична модель;високий вміст кальцію
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В. Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 390-397.
Abstract: Розроблено математичну модель оптимізації вмісту інгредієнтів у одному з раціонів одноразового споживання, що призначений для других сніданків. Визначено оптимальні величини вмісту інгредієнтів у раціоні, що досліджується.
Mathematical model of optimization in one of rations of non-permanent consumption for lunches is worked out. The optimal values of content of ingredients in the investigated ration are determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6220
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_64.pdf228.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.