Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206
Title: Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання
Authors: Савінок, О. М.
Літвінова, І. О.
Keywords: показники ліпідної фракції;автоліз;яловичина;дозрівання м’яса
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Савінок О. М., Літвінова І. О. Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 372-377.
Abstract: Розглянуто питання впливу процесу автолізу на якісні показники ліпідної фракції м’яса.
The influence of the process of autolysis on the qualitative indicators of lipid fraction of meat is considered in this article.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6206
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_61.pdf227.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.