Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6205
Title: Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі
Authors: Шеломієнко, Н. В.
Павленко, Л. О.
Keywords: біохімічний склад м’яса гусей (тушок);умови вирощування;показники вгодованості;максимальний економічний ефект
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шеломієнко Н. В., Павленко Л. О. Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 364-372.
Abstract: Науково-дослідна робота проводилась у напрямку визначення змін біохімічного складу м’яса гусей (тушок) залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі. Були встановлені показники вгодованості та фізико-хімічні показники якості готової продукції. Результати дослідження обґрунтовують найбільш раціональний спосіб вирощування гусей, за якого якісні показники кінцевої продукції набувають максимального економічного ефекту.
Research work was conducted in the direction of determination of changes of biochemical composition of meat of geese (carcasses) depending on the terms of growing, maintenance, method and aim of fattening. There were the set indexes of fattened and physical and chemical indexes of quality of the prepared products. Research results ground the most rational method of growing of geese for which the high-quality indexes of eventual products acquire a maximal cost-justifiable value.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6205
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_60.pdf187.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.