Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6243
Title: Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке
Authors: Тимошенкова, И. А.
Перкель, Р. Л.
Keywords: система ХАССП;технологія приготування риби;безпечність;кулінарна продукція з риби;вакуумна упаковка продуктів
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Тимошенкова И. А., Перкель Р. Л. Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 405-410.
Abstract: Розглянуто елементи системи ХАССП для забезпечення безпечності технології приготування риби, запакованої в пакети з полімерної плівки під вакуумом. У ході роботи були визначені основні параметри технологічних режимів, чинники ризику та критичні контрольні точки.
The article deals with the elements of the HACCP system for safety tech nology of preparation of fish, packed in bags made of polymer film under vacuum. In the process have been established the basic parameters of technological regimes, risk factors and critical control points.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6243
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_66.pdf166.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.