Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6202
Title: Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин
Authors: Галух, Б. І.
Дроник, Г. В.
Keywords: виробництво бринзи;мікроструктура сиру;розсільні сири;молоко різних видів тварин
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Галух Б. І. , Дроник Г. В. Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 349-354.
Abstract: Досліджено особливості мікроструктури розсільного сиру – бринзи, виготовленої з молока корів, овець, кіз і його сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Західної України. Розглянуто застосування нової технології виробництва бринзи та її вплив на процес формування мікроструктури сиру.
There was investigated microstructure of white brine cheese Brynza from both cows, sheep, goats milk and their mixture under conditions of Carpathian re gion of Western Ukraine. A new technology of white brine cheese production and its affect on microstructure at white brine cheese production and ripening has been proposed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6202
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_57.pdf208.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.