Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6201
Title: Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання
Authors: Хомич, Г. П.
Капрельянц, Л. В.
Земелєв, С. А.
Keywords: заморожування ягід чорниці;чорниця;вітамін С;флавоноїди;зберігання ягід чорниці;повільне та швидке заморожування
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Хомич Г. П., Капрельянц Л. В., Земелєв С. А. Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 342-348.
Abstract: Розглянуто питання впливу повільного та швидкого способів заморожування на якісні показники ягід чорниці. Досліджено зміну вмісту вітаміну С та флавоноїдів під час заморожування та зберігання ягід чорниці протягом шести місяців.
The problem of influence the technology of slow and fast ways of freezing on indicators of quality of berries of a bilberry. The change of maintenance of vitamin C and flavonoidiv is considered at freezing and storage of a bilberry during of six months.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6201
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_56.pdf216.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.