204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) : [35] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Удосконалення технології м’ясних виробів з використанням білоквмісних композиційПрудніков, В. Г.; Боднарчук, І. М.; Сергієнко, Катерина Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Вплив рослинної сировини на якість напівфабрикатів м’ясних січенихПрудніков, В. Г.; Головнін, Олександр Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Господарсько-біологічні особливості корів голштинської породи різного походженняЛеппа, А. Л.; Рубайло, Юлія Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Молочна продуктивність, склад і технологічні властивості молока корів голштинської породиПрудніков, В. Г.; Кокович, Павло Романович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировиниЛисенко, Г. Л.; Воронцов, Данило Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Розробка технології виробництва м'ясного продукту із м'яса птиці, збагаченого рослинною сировиноюЛисенко, Г. Л.; Скоморохов, Андрій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Формування і використання лінії Піона в філії «Дібрівський кінний завод №62» ДП «Конярство України»Нагорний, С. А.; Горозій, Вадим Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій та селекції в тваринництві
2024Технологія вирощування бугайців молочних порід для виробництва яловичиниКриворучко, Юрій Іванович; Георгіян, Сімон Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій та селекції в тваринництві
2024Оцінка споживчих властивостей ковбасних виробів функціонального призначенняЛисенко, Г. Л.; Шевченко, Олександр Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2023Удосконалення технології інкубації яєць курейГончарова, І. І.; Василенко, Володимир Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Дослідження продуктивності овець аборигенної смушково-молочної сокільської породиДанілова, Тетяна Миколаївна; Король, Артем Олегович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Удосконалення технології вирощування телиць молочних порідГончарова, І. І.; Герасименко, Олег Анатолійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Дослідження продуктивності кролів м′ясо-шкуркових порід різної статі та вікуДанілова, Тетяна Миколаївна; Гончаренко, Артур Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Селекційно – генетичні параметри відбору ремонтного молодняку для формування молочного стадаГончарова, І. І.; Супрун, Владислав Євгенович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Удосконалення технології виробництва молока на тваринницьких фермах УкраїниГончарова, І. І.; Храмцов, Олександр Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Оптимізація технологічних процесів відтворення свиней в умовах промислового свинарстваГончарова, І. І.; Чиркова, Тетяна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Ефективність вирощування бройлерів при застосцванні різних зернгових компонентів, в складі комбікорму в умовах фермерського господарстваДанілова, Тетяна Миколаївна; Ускова, Лілія Миколаївна; Крахмальов, Антон Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2022Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбасЛисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктівВасильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонівЧалий, О. І.; Зосенко, Максим Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35