204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) : [26] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 26
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Удосконалення технології інкубації яєць курейГончарова, І. І.; Василенко, Володимир Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Дослідження продуктивності овець аборигенної смушково-молочної сокільської породиДанілова, Тетяна Миколаївна; Король, Артем Олегович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Удосконалення технології вирощування телиць молочних порідГончарова, І. І.; Герасименко, Олег Анатолійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Дослідження продуктивності кролів м′ясо-шкуркових порід різної статі та вікуДанілова, Тетяна Миколаївна; Гончаренко, Артур Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Селекційно – генетичні параметри відбору ремонтного молодняку для формування молочного стадаГончарова, І. І.; Супрун, Владислав Євгенович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Удосконалення технології виробництва молока на тваринницьких фермах УкраїниГончарова, І. І.; Храмцов, Олександр Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Оптимізація технологічних процесів відтворення свиней в умовах промислового свинарстваГончарова, І. І.; Чиркова, Тетяна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Ефективність вирощування бройлерів при застосцванні різних зернгових компонентів, в складі комбікорму в умовах фермерського господарстваДанілова, Тетяна Миколаївна; Ускова, Лілія Миколаївна; Крахмальов, Антон Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2022Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбасЛисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктівВасильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонівЧалий, О. І.; Зосенко, Максим Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2022Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походженняПрудніков, В. Г.; Дугін, Анатолій Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Оцінка продуктивності свиней при міжпородному і внутрішньопородному використанні в умовах ПП «АГРО- НОВОСЕЛІВКА 2009»Хохлов, А. М.; Сторожко, Наталія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій
2023Обґрунтування та удосконалення технологічо-селекційних методів роботи в умовах молочного скотарстваФедяєва, А. С.; Литвинов, Богдан Романович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництв
2023Особливості росту бугайців м‘ясної породи шаролеКриворучко, Юрій Іванович; Петранов, Євгеній Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Обґрунтування технології виробництва яловичини в умовах господарств різної форми власностіФедяєва, А. С.; Шутенко, Олена Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництв
2021Техніко-технологічні рішення з визначення якості м`яса за кольоромШигимага, В. А.; Блудова, Анастасія Олеговна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2021Ефективність технології вирощування основних груп свиней породи дюрок у фермерських господарствах ДаніїГончарова, І. І.; Богачов, Дмитро Михайлович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2021Продуктивні та технологічні особливості корів української чорно-рябої молочної породиЛисенко, Г. Л.; Єфимова, Анастасія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Розробка технології варено-копчених ковбас за використання рослинної сировиниЛеппа, А. Л.; Луцеко, Сніжана Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 26