204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)
: [26]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 26 of 26
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники молочних продуктів | Леппа, А. Л.; Костюк, Олексій Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2021 | Застосування деззасобів у загальному комплексі санітарно-технологічних заходів у тваринництві | Палій, А. П.; Копійка, Анна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра санітарії, гігієни та судової ветеринарної медицини |
2021 | Вплив термінів зберігання інкубаційних гібридних яєць кросу КОББ-500 на вихід кондиційного молодняку | Шабля, В. П.; Колесник, Владислава Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
2021 | Використання рослинних добавок у виробництві посічених напівфабрикатів | Лисенко, Г. Л.; Ісаєв, Іван Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2021 | Використання кисломолочної добавки у технології виробництва ковбасних виробів | Прудніков, В. Г.; Ільчук, Іван Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2021 | Дослідження технологічного процесу доїння корів з розробкою техніко-технологічних рішень комплектування доїльних апаратів гумою | Палій, А. П.; Довгопол, Сергій Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 26 of 26