204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) : [26] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 26 of 26
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники молочних продуктівЛеппа, А. Л.; Костюк, Олексій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Застосування деззасобів у загальному комплексі санітарно-технологічних заходів у тваринництвіПалій, А. П.; Копійка, Анна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра санітарії, гігієни та судової ветеринарної медицини
2021Вплив термінів зберігання інкубаційних гібридних яєць кросу КОББ-500 на вихід кондиційного молоднякуШабля, В. П.; Колесник, Владислава Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2021Використання рослинних добавок у виробництві посічених напівфабрикатівЛисенко, Г. Л.; Ісаєв, Іван Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Використання кисломолочної добавки у технології виробництва ковбасних виробівПрудніков, В. Г.; Ільчук, Іван Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Дослідження технологічного процесу доїння корів з розробкою техніко-технологічних рішень комплектування доїльних апаратів гумоюПалій, А. П.; Довгопол, Сергій Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 26 of 26