Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28827
Title: | Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів |
Other Titles: | Features of fattening pigs of different breeds when using varied diets |
Authors: | Зосенко, Максим Володимирович |
metadata.dc.contributor.advisor: | Чалий, О. І. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
Keywords: | технологія;свині;розведення;годівля;утримання;вирощування;продуктивність;прирости;раціони |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Зосенко М. В. Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. О. І. Чалий; Харків, 2022. 74 с. |
Abstract: | До одного з пріоритетного розвитку сільського господарства відносять галуз свинарства і однією з головних умов підвищення продуктивних якостей свиней є безумовно їх збалансована повноцінна годівля. Але в сучасних умовах реформування аграрного сектору дуже важко забезпечити тварин якісними раціонами, збалансованими по всіх поживних речовина, та у розрізі відгодівлі тварин різних порід. Тому одним із шляхів підвищення виробництва продукції свинарства є використання різноструктурних раціонів в годівлі тварин які би забезпечили максимальну їх продуктивність |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28827 |
Appears in Collections: | 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2022_M_204-T-12m-01_ Zosenko.pdf Restricted Access | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.