Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28829
Название: Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас
Другие названия: Study of the influence of vegetable raw materials on the quality indicators of semi-smoked sausages
Авторы: Скляренко, Станіслав Сергійович
Научный руководитель: Лисенко, Г. Л.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
Ключевые слова: технологія;дослідження;якість;напівкопчена ковбаса;харчова добавка;рослинна сировина;пророслі зерна кукурудзи;technology;research;quality;semi-smoked sausage;food additive;vegetable raw materials;sprouted corn grains
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Скляренко С. С. Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. Г. Л. Лисенко; Харків, 2022. 67 с.
Краткий осмотр (реферат): З перспективних добавок рослинного походження практичний інтерес для м'ясної промисловості становлять пророщені зернові культури. Враховуючи це, дослідження впливу рослинних добавок на формування споживчих властивостей ковбасних виробів є актуальною проблемою.
Of the promising additives of plant origin, sprouted grain crops are of practical interest for the meat industry. Considering this, the study of the influence of vegetable raw materials on the formation of consumer properties of sausage products is an urgent problem
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28829
Располагается в коллекциях:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2022_M_204-T-12m-01_Sklyarenko.pdf
  Restricted Access
1.74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.