Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28829
Title: Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас
Other Titles: Study of the influence of vegetable raw materials on the quality indicators of semi-smoked sausages
Authors: Скляренко, Станіслав Сергійович
metadata.dc.contributor.advisor: Лисенко, Г. Л.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
Keywords: технологія;дослідження;якість;напівкопчена ковбаса;харчова добавка;рослинна сировина;пророслі зерна кукурудзи;technology;research;quality;semi-smoked sausage;food additive;vegetable raw materials;sprouted corn grains
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Скляренко С. С. Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. Г. Л. Лисенко; Харків, 2022. 67 с.
Abstract: З перспективних добавок рослинного походження практичний інтерес для м'ясної промисловості становлять пророщені зернові культури. Враховуючи це, дослідження впливу рослинних добавок на формування споживчих властивостей ковбасних виробів є актуальною проблемою.
Of the promising additives of plant origin, sprouted grain crops are of practical interest for the meat industry. Considering this, the study of the influence of vegetable raw materials on the formation of consumer properties of sausage products is an urgent problem
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28829
Appears in Collections:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_M_204-T-12m-01_Sklyarenko.pdf
  Restricted Access
1.74 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.