204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) : [26] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Удосконалення технології інкубації яєць курейГончарова, І. І.; Василенко, Володимир Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Дослідження продуктивності овець аборигенної смушково-молочної сокільської породиДанілова, Тетяна Миколаївна; Король, Артем Олегович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Удосконалення технології вирощування телиць молочних порідГончарова, І. І.; Герасименко, Олег Анатолійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Дослідження продуктивності кролів м′ясо-шкуркових порід різної статі та вікуДанілова, Тетяна Миколаївна; Гончаренко, Артур Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Селекційно – генетичні параметри відбору ремонтного молодняку для формування молочного стадаГончарова, І. І.; Супрун, Владислав Євгенович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Удосконалення технології виробництва молока на тваринницьких фермах УкраїниГончарова, І. І.; Храмцов, Олександр Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Оптимізація технологічних процесів відтворення свиней в умовах промислового свинарстваГончарова, І. І.; Чиркова, Тетяна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Ефективність вирощування бройлерів при застосцванні різних зернгових компонентів, в складі комбікорму в умовах фермерського господарстваДанілова, Тетяна Миколаївна; Ускова, Лілія Миколаївна; Крахмальов, Антон Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2022Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбасЛисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктівВасильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонівЧалий, О. І.; Зосенко, Максим Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2022Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походженняПрудніков, В. Г.; Дугін, Анатолій Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Оцінка продуктивності свиней при міжпородному і внутрішньопородному використанні в умовах ПП «АГРО- НОВОСЕЛІВКА 2009»Хохлов, А. М.; Сторожко, Наталія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій
2023Обґрунтування та удосконалення технологічо-селекційних методів роботи в умовах молочного скотарстваФедяєва, А. С.; Литвинов, Богдан Романович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництв
2023Особливості росту бугайців м‘ясної породи шаролеКриворучко, Юрій Іванович; Петранов, Євгеній Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Обґрунтування технології виробництва яловичини в умовах господарств різної форми власностіФедяєва, А. С.; Шутенко, Олена Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництв
2021Техніко-технологічні рішення з визначення якості м`яса за кольоромШигимага, В. А.; Блудова, Анастасія Олеговна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2021Ефективність технології вирощування основних груп свиней породи дюрок у фермерських господарствах ДаніїГончарова, І. І.; Богачов, Дмитро Михайлович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2021Продуктивні та технологічні особливості корів української чорно-рябої молочної породиЛисенко, Г. Л.; Єфимова, Анастасія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Розробка технології варено-копчених ковбас за використання рослинної сировиниЛеппа, А. Л.; Луцеко, Сніжана Володимирівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26