204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) : [18] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбасЛисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктівВасильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонівЧалий, О. І.; Зосенко, Максим Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2022Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походженняПрудніков, В. Г.; Дугін, Анатолій Вікторович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Оцінка продуктивності свиней при міжпородному і внутрішньопородному використанні в умовах ПП «АГРО- НОВОСЕЛІВКА 2009»Хохлов, А. М.; Сторожко, Наталія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій
2023Обґрунтування та удосконалення технологічо-селекційних методів роботи в умовах молочного скотарстваФедяєва, А. С.; Литвинов, Богдан Романович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництв
2023Особливості росту бугайців м‘ясної породи шаролеКриворучко, Юрій Іванович; Петранов, Євгеній Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Обґрунтування технології виробництва яловичини в умовах господарств різної форми власностіФедяєва, А. С.; Шутенко, Олена Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництв
2021Техніко-технологічні рішення з визначення якості м`яса за кольоромШигимага, В. А.; Блудова, Анастасія Олеговна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2021Ефективність технології вирощування основних груп свиней породи дюрок у фермерських господарствах ДаніїГончарова, І. І.; Богачов, Дмитро Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2021Продуктивні та технологічні особливості корів української чорно-рябої молочної породиЛисенко, Г. Л.; Єфимова, Анастасія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Розробка технології варено-копчених ковбас за використання рослинної сировиниЛеппа, А. Л.; Луцеко, Сніжана Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники молочних продуктівЛеппа, А. Л.; Костюк, Олексій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Застосування деззасобів у загальному комплексі санітарно-технологічних заходів у тваринництвіПалій, А. П.; Копійка, Анна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра санітарії, гігієни та судової ветеринарної медицини
2021Вплив термінів зберігання інкубаційних гібридних яєць кросу КОББ-500 на вихід кондиційного молоднякуШабля, В. П.; Колесник, Владислава Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2021Використання рослинних добавок у виробництві посічених напівфабрикатівЛисенко, Г. Л.; Ісаєв, Іван Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Використання кисломолочної добавки у технології виробництва ковбасних виробівПрудніков, В. Г.; Ільчук, Іван Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва
2021Дослідження технологічного процесу доїння корів з розробкою техніко-технологічних рішень комплектування доїльних апаратів гумоюПалій, А. П.; Довгопол, Сергій Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18