Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас | Лисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2022 | Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктів | Васильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2022 | Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів | Чалий, О. І.; Зосенко, Максим Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
2022 | Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження | Прудніков, В. Г.; Дугін, Анатолій Вікторович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2022 | Оцінка продуктивності свиней при міжпородному і внутрішньопородному використанні в умовах ПП «АГРО- НОВОСЕЛІВКА 2009» | Хохлов, А. М.; Сторожко, Наталія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій |
2023 | Обґрунтування та удосконалення технологічо-селекційних методів роботи в умовах молочного скотарства | Федяєва, А. С.; Литвинов, Богдан Романович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництв |
2023 | Особливості росту бугайців м‘ясної породи шароле | Криворучко, Юрій Іванович; Петранов, Євгеній Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
2023 | Обґрунтування технології виробництва яловичини в умовах господарств різної форми власності | Федяєва, А. С.; Шутенко, Олена Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництв |
2021 | Техніко-технологічні рішення з визначення якості м`яса за кольором | Шигимага, В. А.; Блудова, Анастасія Олеговна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
2021 | Ефективність технології вирощування основних груп свиней породи дюрок у фермерських господарствах Данії | Гончарова, І. І.; Богачов, Дмитро Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві |
2021 | Продуктивні та технологічні особливості корів української чорно-рябої молочної породи | Лисенко, Г. Л.; Єфимова, Анастасія Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2021 | Розробка технології варено-копчених ковбас за використання рослинної сировини | Леппа, А. Л.; Луцеко, Сніжана Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2021 | Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники молочних продуктів | Леппа, А. Л.; Костюк, Олексій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2021 | Застосування деззасобів у загальному комплексі санітарно-технологічних заходів у тваринництві | Палій, А. П.; Копійка, Анна Олексіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра санітарії, гігієни та судової ветеринарної медицини |
2021 | Вплив термінів зберігання інкубаційних гібридних яєць кросу КОББ-500 на вихід кондиційного молодняку | Шабля, В. П.; Колесник, Владислава Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
2021 | Використання рослинних добавок у виробництві посічених напівфабрикатів | Лисенко, Г. Л.; Ісаєв, Іван Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2021 | Використання кисломолочної добавки у технології виробництва ковбасних виробів | Прудніков, В. Г.; Ільчук, Іван Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра виробництва та стандартизації продукції тваринництва |
2021 | Дослідження технологічного процесу доїння корів з розробкою техніко-технологічних рішень комплектування доїльних апаратів гумою | Палій, А. П.; Довгопол, Сергій Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18