Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 117
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової олії | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2015 | Замочування та ферментація круп: шляхи підвищення їх біологічної цінності та засвоюваності | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Іванніков, П. В. |
2015 | Використання хітозану у виробництві харчових продуктів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В. |
2015 | Перспективи використання «активноï упаковки» | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В. |
2015 | Оцінка якості надання послуг закладів ресторанного та готельного господарства міста Харкова | Віннікова, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М. |
2015 | Світовий досвід застосування агрономічної біофортифікації для покращення мікронутрієнтного складу овочів | Юдічева, О. П. |
2015 | Митна експертиза засобів особистої гігієни як необхідний фактор захисту населення України | Чуйко, Л. О.; Акмен, В. О. |
2015 | Аналіз ринку вин КНП (AOP/AOC) на прикладі Франції | Ткаченко, О. Б.; Іукурідзе, Є. Ж.; Батраков, О. О. |
2015 | Корисні властивості та контроль якості косметичних пінно-миючих засобів – шампунів | Сорокіна, С. В.; Маковик, О. В. |
2015 | Експертиза книжкових видань як етап введення системи менеджменту якості в галузі | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2015 | Обґрунтування та розробка слабоалкогольних напоїв нового покоління | Пенкіна, Н. М.; Татар, Л. В. |
2015 | Определение пара-гидроксибензойной кислоты в косметических средствах с помощью твёрдофазной люминесцентной спектроскопии | Малинка, Е. В.; Ситникова, Ю. С. |
2015 | Кольороформування варених ковбас як один із шляхів підвищення якості | Колесник, Т. Л. |
2015 | Обчислення розподілу пор у шкіряних виробах | Захаренко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В. |
2015 | Установка для визначення розподілу макропор у шкіряних виробах | Захаренко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В. |
2015 | Вплив стевії та еламіну на показники якості розроблених пастильних виробів | Дюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О. |
2015 | Проблеми збереження та захисту культурних цінностей України | Головко, Т. М. |
2015 | Контроль за додержанням правил клеймування виробів із дорогоцінних металів | Головко, Т. М. |
2015 | Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами | Головко, М. П.; Бакіров, М. П. |
2015 | Покращення якісних характеристик м’ясних посічених виробів | Головко, М. П.; Полупан, В. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 117