Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64276
Title: Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості»
Authors: Головко, М. П.
Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 151-152.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64276
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_151-152.pdf105.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.