Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64276
Title: | Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості» |
Authors: | Головко, М. П. Пенкіна, Н. М. Колесник, В. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 151-152. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64276 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_151-152.pdf | 105.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.