Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениці | Олійник, С. Г.; Білаш, Б. Г.; Тарасова, В. О. |
2024 | Функціональні інгредієнти для створення суперфудів | Галенко, О. О.; Белінський, О. В. |
2024 | Перспективи використання порошку плодів шипшини в технології борошняних кондитерських виробів | Самохвалова, О. В.; Анедченко, С. А.; Білаш, Б. Г. |
2024 | Перспективи виробництва низькокалорійних борошняних кондитерських виробів | Діхтярь, А. М.; Шевченко, Г. А. |
2024 | Сучасний стан виробництва заморожених напівфабрикатів із борошна | Пивоваров, Є. П.; Андрєєва, С. С.; Шевченко, А. М. |
2024 | Технологічні аспекти виробництва безглютенових макаронних виробів | Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Шандін, Є. С. |
2024 | Pharmacological properties of horsetail (equisetum arvense) in the treatment of joint diseases | Kizatova, M. Zh.; Shamshidin, N. T. |
2024 | Нові тренди в технологіях заморожування плодів і овочів | Шутюк, В. В.; Чорненький, В. В. |
2024 | Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювального | Котляр, О. В.; Хуторна, С. Р. |
2024 | Дослідження органолептичних показників м՚ясного хліба підвищеної харчової цінності | Жеребкін, М. В.; Хижковий, Б. С. |
2024 | Стан і перспективи розвитку цифрових технологій у сфері ресторанного бізнесу | Котляр, О. В.; Халіна, А. О. |
2024 | Технологія м՚ясних посічених напівфабрикатів із використанням рослинної сировини | Головко, Т. М.; Хабенко, У. В. |
2024 | Перспективи використання буряку й альтернативних білків у технології традиційних м՚ясних виробів | Головко, Т. М.; Філон, А. М. |
2024 | Хліб пшеничний із підвищеним вмістом білка | Степанькова, Г. В.; Троцко, Г. К. |
2024 | Удосконалення технології безалкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності | Толстопятова, Т. Є. |
2024 | Температура зберігання як фактор, що впливає на технологічні властивості зерна тритикале | Касабова, К. Р.; Гавриш, Т. В.; Ткаченко, А. І. |
2024 | Аспект удосконалення овочевої аюрведичної запіканки | Нєміріч, О. В.; Польовик, В. В.; Тимощук, С. Р. |
2024 | Використання молочної сироватки в технології збитих молочних десертів | Юрченко, С. Л.; Теслюк, А. С. |
2024 | Актуальність використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі бісквітного напівфабрикату | Омельченко, С. Б.; Таус, А. Г. |
2024 | Технологія снеків на основі вторинної сировини з риби та овочів | Пивоваров, П. П.; Сятиня, В. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124