Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 152
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Забезпечення якості послуг та безпечності в ресторанній індустрії – ключові підходи | Соколовська, О. О.; Грозь, Ю. І.; Пащенко, А. О. |
2024 | Дослідження безпечності овочевої сировини при виробництві салатної продукції | Селютіна, Г. А.; Веливецька, К. М. |
2024 | Органолептична оцінка якості напівфабрикатів із риби, обробленої флавоноїдом кверцетином після термічної обробки | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Степаненко, С. В.; Бакоцький, Е. Р. |
2024 | Насіння чіа – перспективна нетрадиційна сировина для м’ясопереробної галузі | Желєва, Т. С.; Шириня, Н. С. |
2024 | Харчові барвники: тренд на натуральність | Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Хижняк, М. Ю. |
2024 | Алгоритм здоров’я –харчування і звички | Пешук, Л. В.; Соколова, Г. П. |
2024 | Розробка технології та оцінка якості напівфабрикатів оздоровчого призначення з мʼяса нутрії | Пешук, Л. В.; Соколов, О. Д.; Соколова, Г. П. |
2024 | Перспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хліба | Радченко, А. Е.; Славінський, Ю. Ю. |
2024 | Кокосове борошно як новий інгредієнт у виробництві хліба | Степанькова, Г. В.; Самойленко, Д. В. |
2024 | Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробів | Жеребкін, М. В.; Сагітов, О. М. |
2024 | The prospect of using dairy products in ciabatta recipes | Hryshchenko, А.; Rudenko, O. |
2024 | Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності | Степанькова, Г. В.; Рублевський, Є. О. |
2024 | Харчові водорості як джерело нутрієнтів для психічного здоров՚я і ментального благополуччя | Пешук, Л. В.; Приходько, Д. Ю. |
2024 | Мармеладні вироби на основі рослинної сировини | Касабова, К. Р.; Паньков, М. С.; Решетняк, В. В. |
2024 | Інноваційні технологічні підходи до створення емульсійних продуктів на основі локальної сировини | Пешук, Л. В.; Панасюк, А. Г. |
2024 | Перспективи використання шроту та борошна волоського горіха в технології вівсяного печива | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Ніколенко, Г. П. |
2024 | Доцільність використання волоського горіха в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів | Фоміна, І. М.; Мирошниченко, О. П.; Маліков, К. С. |
2024 | Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіях | Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мануєнков, Д. О. |
2024 | Обґрунтування перспектив використання суміші «KrioMeat» у складі м՚ясних заморожених напівфабрикатів | Желєва, Т. С.; Лой, В. В. |
2024 | Вплив кольору харчових продуктів на вибір споживача | Шутюк, В. В.; Клещук, О. О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 152