Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [124] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениціОлійник, С. Г.; Білаш, Б. Г.; Тарасова, В. О.
2024Функціональні інгредієнти для створення суперфудівГаленко, О. О.; Белінський, О. В.
2024Перспективи використання порошку плодів шипшини в технології борошняних кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Анедченко, С. А.; Білаш, Б. Г.
2024Перспективи виробництва низькокалорійних борошняних кондитерських виробівДіхтярь, А. М.; Шевченко, Г. А.
2024Сучасний стан виробництва заморожених напівфабрикатів із борошнаПивоваров, Є. П.; Андрєєва, С. С.; Шевченко, А. М.
2024Технологічні аспекти виробництва безглютенових макаронних виробівШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Шандін, Є. С.
2024Pharmacological properties of horsetail (equisetum arvense) in the treatment of joint diseasesKizatova, M. Zh.; Shamshidin, N. T.
2024Нові тренди в технологіях заморожування плодів і овочівШутюк, В. В.; Чорненький, В. В.
2024Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювальногоКотляр, О. В.; Хуторна, С. Р.
2024Дослідження органолептичних показників м՚ясного хліба підвищеної харчової цінностіЖеребкін, М. В.; Хижковий, Б. С.
2024Стан і перспективи розвитку цифрових технологій у сфері ресторанного бізнесуКотляр, О. В.; Халіна, А. О.
2024Технологія м՚ясних посічених напівфабрикатів із використанням рослинної сировиниГоловко, Т. М.; Хабенко, У. В.
2024Перспективи використання буряку й альтернативних білків у технології традиційних м՚ясних виробівГоловко, Т. М.; Філон, А. М.
2024Хліб пшеничний із підвищеним вмістом білкаСтепанькова, Г. В.; Троцко, Г. К.
2024Удосконалення технології безалкогольних напоїв підвищеної біологічної цінностіТолстопятова, Т. Є.
2024Температура зберігання як фактор, що впливає на технологічні властивості зерна тритикалеКасабова, К. Р.; Гавриш, Т. В.; Ткаченко, А. І.
2024Аспект удосконалення овочевої аюрведичної запіканкиНєміріч, О. В.; Польовик, В. В.; Тимощук, С. Р.
2024Використання молочної сироватки в технології збитих молочних десертівЮрченко, С. Л.; Теслюк, А. С.
2024Актуальність використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі бісквітного напівфабрикатуОмельченко, С. Б.; Таус, А. Г.
2024Технологія снеків на основі вторинної сировини з риби та овочівПивоваров, П. П.; Сятиня, В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124