Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [152] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 152
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Забезпечення якості послуг та безпечності в ресторанній індустрії – ключові підходиСоколовська, О. О.; Грозь, Ю. І.; Пащенко, А. О.
2024Дослідження безпечності овочевої сировини при виробництві салатної продукціїСелютіна, Г. А.; Веливецька, К. М.
2024Органолептична оцінка якості напівфабрикатів із риби, обробленої флавоноїдом кверцетином після термічної обробкиЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Степаненко, С. В.; Бакоцький, Е. Р.
2024Насіння чіа – перспективна нетрадиційна сировина для м’ясопереробної галузіЖелєва, Т. С.; Шириня, Н. С.
2024Харчові барвники: тренд на натуральністьПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Хижняк, М. Ю.
2024Алгоритм здоров’я –харчування і звичкиПешук, Л. В.; Соколова, Г. П.
2024Розробка технології та оцінка якості напівфабрикатів оздоровчого призначення з мʼяса нутріїПешук, Л. В.; Соколов, О. Д.; Соколова, Г. П.
2024Перспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хлібаРадченко, А. Е.; Славінський, Ю. Ю.
2024Кокосове борошно як новий інгредієнт у виробництві хлібаСтепанькова, Г. В.; Самойленко, Д. В.
2024Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробівЖеребкін, М. В.; Сагітов, О. М.
2024The prospect of using dairy products in ciabatta recipesHryshchenko, А.; Rudenko, O.
2024Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінностіСтепанькова, Г. В.; Рублевський, Є. О.
2024Харчові водорості як джерело нутрієнтів для психічного здоров՚я і ментального благополуччяПешук, Л. В.; Приходько, Д. Ю.
2024Мармеладні вироби на основі рослинної сировиниКасабова, К. Р.; Паньков, М. С.; Решетняк, В. В.
2024Інноваційні технологічні підходи до створення емульсійних продуктів на основі локальної сировиниПешук, Л. В.; Панасюк, А. Г.
2024Перспективи використання шроту та борошна волоського горіха в технології вівсяного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Ніколенко, Г. П.
2024Доцільність використання волоського горіха в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. М.; Мирошниченко, О. П.; Маліков, К. С.
2024Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіяхЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мануєнков, Д. О.
2024Обґрунтування перспектив використання суміші «KrioMeat» у складі м՚ясних заморожених напівфабрикатівЖелєва, Т. С.; Лой, В. В.
2024Вплив кольору харчових продуктів на вибір споживачаШутюк, В. В.; Клещук, О. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 152