Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [35] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Використання борошна теф у технології пшеничного хлібаБолховітіна, О. І.; Ієвлєв, А. О.; Завірікін, О. О.
2024Сучасний стан виробництва хлібобулочних виробів із використанням житнього борошнаДіхтярь, А. М.; Зерній, Л. Р.
2024Використання рослинних жирів у технології печиваЗадерко, Є. С.
2024Перспективи використання борошна полби, сорго та кіноа у виробництві макаронних виробівШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Загоруйко, М. О.
2024Перспективи вдосконалення технології червоного соусуЗапаренко, Г. В.; Заворотний, Р. О.
2024Production of confectionery products based on dry mixesBorankulova, Assel; Zhuldyzbaev, Alizhan
2024The study of biodegradable films for the treatment of burn woundsKizatova, M. Zh.; Zharkynbek, G. N.
2024Технологічний потенціал безглютенових сумішей для виробництва бісквітуГавриш, Т. В.; Жарко, А. А.
2024Modern pharmacy and the prospects for the use of fir essential oil in inflammation managementKizatova, M. Zh.; Yelemes, A. K.
2024Розроблення проєкту технології м՚ясного напівфабрикату для хачабургераОмельченко, С. Б.; Лісніченко, О. О.; Єгоров, Д. Д.
2024Переваги виробництва крафтової продукціїДочинець, І. В.
2024Сутність інновації у сфері ресторанної індустріїДочинець, І. В.
2024Modern pharmacy and the use of plantago major extract in burn treatment and skin regenerationKizatova, M. Zh.; Dzhafarova, A.
2024Вплив гідротермічного оброблення бобових на накопичення сухих речовин в аквафарбіРадченко, А. Е.; Дегтяр, В. В.
2024Вплив стабілізаторів на механічну міцність пінних системГуленко, Є. А.
2024Сучасні тренди індустрії харчових продуктівЯнчева, М. О.; Горякін, Є. А.
2024Білкові ковбасні оболонки: технологічні чинники виробництва і застосуванняОнищенко, В. М.; Голобородова, Ю. В.; Шолудько, С. О.
2024Актуальність і переваги технології колагенових плівокОнищенко, В. М.; Голобородова, Ю. В.
2024Актуальність і переваги технології колагенових плівокОнищенко, В. М.; Голобородова, Ю. В.
2024Розроблення рецептурного складу пасти закусочної на основі м’яких сирівОмельченко, С. Б.; Лісніченко, О. О.; Гарбуз, Д. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35