Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61910
Title: Доцільність використання волоського горіха в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів
Authors: Мирошниченко, О. П.
Маліков, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Фоміна, І. М.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Мирошниченко О. П., Маліков К. С. Доцільність використання волоського горіха в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. І. М. Фоміна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 123
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61910
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_124-124.pdf106.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.