Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
: [12]
Главная страница коллекции
Просмотр статистики
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 12 из 12
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2024 | Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів | Гавриш, Т. В.; Василенко, М. В. |
2024 | Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробів | Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Буштаков, І. С. |
2024 | Дослідження ефективності псиліуму як натурального поліпшувача у хлібопеченні | Гавриш, Т. В.; Бутенко, Є. В. |
2024 | Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберігання | Гавриш, Т. В.; Букін, А. Ю. |
2024 | Наукові підходи до використання цукрозамінників у технології діабетичного печива | Самохвалова, О. В.; Букбантаєва, А. М. |
2024 | Удосконалення технології морозива з використанням ферментативної сировини | Бондаренко, С. Ю. |
2024 | Здобне печиво з гелем із насіння чіа та порошком хурми | Дорохович, В. В.; Бозняк, А. А. |
2024 | Створення нових видів томатних соусів із використанням місцевої сировини | Дущак, О. В.; Бічашвілі, А. Д. |
2024 | Побічні продукти сокового виробництва – перспективна сировина для змішаних напоїв | Лапицька, Н. В.; Білобородько, А. С. |
2024 | Modern cosmetology and the use of tomato oil extract in anti-aging and moisturizing skin care | Kizatova, M. Zh.; Beknazar, R. R. |
2024 | The development of gluten-free flour blends | Kizatova, M. Zh.; Anara, M. M. |
2024 | Комплексні рішення для підприємств харчової промисловості: презентація групи компаній Balex Company | Кравчук, Д. О.; Середа, Н. Д. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 12 из 12