Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [12] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівГавриш, Т. В.; Василенко, М. В.
2024Актуальність і шляхи підвищення харчової цінності макаронних виробівКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Буштаков, І. С.
2024Дослідження ефективності псиліуму як натурального поліпшувача у хлібопеченніГавриш, Т. В.; Бутенко, Є. В.
2024Вплив температури та відносної вологості на вуглеводно-амілазний комплекс жита під час зберіганняГавриш, Т. В.; Букін, А. Ю.
2024Наукові підходи до використання цукрозамінників у технології діабетичного печиваСамохвалова, О. В.; Букбантаєва, А. М.
2024Удосконалення технології морозива з використанням ферментативної сировиниБондаренко, С. Ю.
2024Здобне печиво з гелем із насіння чіа та порошком хурмиДорохович, В. В.; Бозняк, А. А.
2024Створення нових видів томатних соусів із використанням місцевої сировиниДущак, О. В.; Бічашвілі, А. Д.
2024Побічні продукти сокового виробництва – перспективна сировина для змішаних напоївЛапицька, Н. В.; Білобородько, А. С.
2024Modern cosmetology and the use of tomato oil extract in anti-aging and moisturizing skin careKizatova, M. Zh.; Beknazar, R. R.
2024The development of gluten-free flour blendsKizatova, M. Zh.; Anara, M. M.
2024Комплексні рішення для підприємств харчової промисловості: презентація групи компаній Balex CompanyКравчук, Д. О.; Середа, Н. Д.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12