Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62192
Title: Розробка технології та оцінка якості напівфабрикатів оздоровчого призначення з мʼяса нутрії
Authors: Соколов, О. Д.
Соколова, Г. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Пешук, Л. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Соколов О. Д., Соколова Г. П. Розробка технології та оцінка якості напівфабрикатів оздоровчого призначення з мʼяса нутрії. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Л. В. Пешук. Харків: ДБТУ, 2024. С. 133-134
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62192
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_134-135.pdf110.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.