Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62191
Title: Перспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хліба
Authors: Славінський, Ю. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Радченко, А. Е.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Славінський Ю. Ю. Перспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хліба. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. А. Е. Радченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 132
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62191
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_133-133.pdf106.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.