Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62196
Title: Органолептична оцінка якості напівфабрикатів із риби, обробленої флавоноїдом кверцетином після термічної обробки
Authors: Бакоцький, Е. Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Степаненко, С. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Бакоцький Е. Р. Органолептична оцінка якості напівфабрикатів із риби, обробленої флавоноїдом кверцетином після термічної обробки. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. В. Степаненко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 139
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62196
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_140-140.pdf111.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.