Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61909
Title: Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіях
Authors: Мануєнков, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Мануєнков Д. О. Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіях. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова. Харків: ДБТУ, 2024. С. 122
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61909
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_123-123.pdf107.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.