Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62197
Title: Дослідження безпечності овочевої сировини при виробництві салатної продукції
Authors: Веливецька, К. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Селютіна, Г. А.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Веливецька К. М. Дослідження безпечності овочевої сировини при виробництві салатної продукції. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Г. А. Селютіна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 140
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62197
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_141-141.pdf108.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.