Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 152
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Удосконалення процесу виробництва плодово-ягідних паст | Черевко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Громов, О. Є.; Черкасов, В. Ю.; Романенко, А. С. |
2024 | Web-застосунок Canva для ресторанного бізнесу | Захаров, В. В.; Опанасенко, Д. Є. |
2024 | Дослідження змін хімічного складу кореня солодки в процесі екстрагування | Рубанка, К. В.; Мика, Є. |
2024 | Удосконалення конструкції скребкового теплообмінника | Загорулько, О. Є.; Громов, О. Є.; Махонін, Р. О.; Загорулько, В. М. |
2024 | Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінності | Фоміна, І. М.; Курбанов, Б. Л.; Маліков, К. С. |
2024 | Інноваційні рішення у сфері логістики та складування для забезпечення стійкості й свіжості харчових продуктів | Кушнірук, В. С.; Костка, М. С. |
2024 | Гриби – нові тенденції та виклики сьогодення з виробництва та споживання продуктів харчування | Пешук, Л. В.; Сідашенко, І. Ю. |
2024 | Здорове харчування як ключовий фактор у формуванні здорового способу життя | Серенко, А. А. |
2024 | Створення продуктів оздоровчого призначення | Липовий, Д. В.; Рябєв, І. Ю. |
2024 | Цільнозернове спельтове борошно – перспективна сировина для виробництва хліба підвищеної харчової цінності | Олійник, С. Г.; Поліщук, Д. П. |
2024 | Організація харчування здобувачів загальної середньої освіти з особливими дієтичними потребами | Галясний, І. В.; Марченко-Кривобабка, А. В. |
2024 | Зернові батончики з інуліном для здорових перекусів | Мурликіна, Н. В.; Маркова, Н. С. |
2024 | Повноцінне харчування та сталі дієти в харчових ланцюгах | Горобець, О. М.; Малтабар, М. Д. |
2024 | Харчування як фактор збереження здоров’я населення | Липовий, Д. В.; Лучко, Д. Д. |
2024 | Аспекти сталого підходу до харчування як важлива складова збереження екосистеми | Філіппова, О. Ю.; Кукуруза, А. В. |
2024 | Сучасні тренди формування асортименту десертів в умовах реформування системи шкільного харчування | Запаренко, Г. В.; Кузьмик, І. М. |
2024 | Semi-products for herodietic nutrition | Slashcheva, A. V.; Dengub, A. |
2024 | Передумови розробки gluten-free соусів для організації харчування здобувачів освіти з особливими дієтичними потребами | Запаренко, Г. В.; Бойко, В. А. |
2024 | Перспективи застосування вівсяного цільнозернового борошна в технології хліба функціонального призначення | Олійник, С. Г.; Бугир, Д. А. |
2024 | Удосконалення технології печива вівсяного з використанням дієтичної добавки «Клітковина гречана» для збагачення раціону харчування | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Степаненко, С. В.; Корольов, К. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 152