Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [152] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 152
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення процесу виробництва плодово-ягідних пастЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Громов, О. Є.; Черкасов, В. Ю.; Романенко, А. С.
2024Web-застосунок Canva для ресторанного бізнесуЗахаров, В. В.; Опанасенко, Д. Є.
2024Дослідження змін хімічного складу кореня солодки в процесі екстрагуванняРубанка, К. В.; Мика, Є.
2024Удосконалення конструкції скребкового теплообмінникаЗагорулько, О. Є.; Громов, О. Є.; Махонін, Р. О.; Загорулько, В. М.
2024Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінностіФоміна, І. М.; Курбанов, Б. Л.; Маліков, К. С.
2024Інноваційні рішення у сфері логістики та складування для забезпечення стійкості й свіжості харчових продуктівКушнірук, В. С.; Костка, М. С.
2024Гриби – нові тенденції та виклики сьогодення з виробництва та споживання продуктів харчуванняПешук, Л. В.; Сідашенко, І. Ю.
2024Здорове харчування як ключовий фактор у формуванні здорового способу життяСеренко, А. А.
2024Створення продуктів оздоровчого призначенняЛиповий, Д. В.; Рябєв, І. Ю.
2024Цільнозернове спельтове борошно – перспективна сировина для виробництва хліба підвищеної харчової цінностіОлійник, С. Г.; Поліщук, Д. П.
2024Організація харчування здобувачів загальної середньої освіти з особливими дієтичними потребамиГалясний, І. В.; Марченко-Кривобабка, А. В.
2024Зернові батончики з інуліном для здорових перекусівМурликіна, Н. В.; Маркова, Н. С.
2024Повноцінне харчування та сталі дієти в харчових ланцюгахГоробець, О. М.; Малтабар, М. Д.
2024Харчування як фактор збереження здоров’я населенняЛиповий, Д. В.; Лучко, Д. Д.
2024Аспекти сталого підходу до харчування як важлива складова збереження екосистемиФіліппова, О. Ю.; Кукуруза, А. В.
2024Сучасні тренди формування асортименту десертів в умовах реформування системи шкільного харчуванняЗапаренко, Г. В.; Кузьмик, І. М.
2024Semi-products for herodietic nutritionSlashcheva, A. V.; Dengub, A.
2024Передумови розробки gluten-free соусів для організації харчування здобувачів освіти з особливими дієтичними потребамиЗапаренко, Г. В.; Бойко, В. А.
2024Перспективи застосування вівсяного цільнозернового борошна в технології хліба функціонального призначенняОлійник, С. Г.; Бугир, Д. А.
2024Удосконалення технології печива вівсяного з використанням дієтичної добавки «Клітковина гречана» для збагачення раціону харчуванняЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Степаненко, С. В.; Корольов, К. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 152