Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" : [132] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 132
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Порошок із плодів бузини - перспективна збагачувальна сировина для виробництва хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняОлійник, С. Г.; Ординська, І. А.
2023Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАРСелютіна, Г. А.; Олійник, А. І.; Церковний, В. В.
2023Визначення впливу крохмалю Eugel FSM 85120 на функціонально-технологічні показники м'ясних емульсійних системЖелєва, Т. С.; Нестерова, К. Р.
2023Отримання натурального харчового барвника з соку шовковиці чорноїШутюк, О. В.; Бут, С. А.; Мороз, А. О.
2023Аналіз сучасних тенденцій розробки захисник покриттів для м'ясних виробівБольшакова, В. А.; Мінько, І. В.
2023Білок соняшника - перспективна альтернатива вітчизняного рослинного білкаЖелєва, Т. С.; Мазур, В. Г.
2023Використання бобових екстрактів у технології борошняних виробів піноподібної структуриКотузаки, О. М.; Лохманчук, Ю. С.
2023Розробка технології дієтичних добавок на основі хелатних комплексівГоловко, Т. М.; Кулик, А. В.
2023Сучасні способи пакування м'ясних продуктівГринченко, Н. Г.; Крилов, В. О.
2023Перспективи використання шротів злакових і олійних культур у технології печива цукровогоЗапаренко, Г. В.; Кравченко, А. А.
2023Обґрунтування технології дієтичних добавок із вмістом есенціальних харчових інгредієнтівГоловко, М. П.; Корольов, К. В.
2023Використання плодів черемхи під час виробництва компотів асортіЛевківська, Т. М.; Крижановський, С. Й.; Король, Р. І.
2023Використання нетрадиційних сировинних ресурсів у технології борошняних виробівКотузаки, О. М.; Кононенко, І. В.
2023Перспективи розвитку галузі виробництва рослинного м'ясаГринченко, Н. Г.; Ільїна, К. В.
2023Особливості виробництва м'ясних напівфабрикатів у воєнний часБольшакова, В. А.; Івасенко, І. В.
2023Обґрунтування технології виробництва сухих сніданків та гранолиКовальова, В. П.; Ковальов, М. О.; Дятленко, І. А.
2023Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробівЯнчева, М. О.; Донцов, Д. Д.; Інжиянц, А. Т.
2023Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробівГрищенко, А. М.; Ганзина, Б. О.; Космик, А. Р.
2023Переваги та недоліки натуральних і штучних барвників для харчових продуктівПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Власова, В. В.
2023Сучасний стан ринку харчових барвниківДущак, О. В.; Бут, С. А.; Бурлак, Н. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 132