Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 132
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Порошок із плодів бузини - перспективна збагачувальна сировина для виробництва хлібобулочних виробів оздоровчого призначення | Олійник, С. Г.; Ординська, І. А. |
2023 | Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАР | Селютіна, Г. А.; Олійник, А. І.; Церковний, В. В. |
2023 | Визначення впливу крохмалю Eugel FSM 85120 на функціонально-технологічні показники м'ясних емульсійних систем | Желєва, Т. С.; Нестерова, К. Р. |
2023 | Отримання натурального харчового барвника з соку шовковиці чорної | Шутюк, О. В.; Бут, С. А.; Мороз, А. О. |
2023 | Аналіз сучасних тенденцій розробки захисник покриттів для м'ясних виробів | Большакова, В. А.; Мінько, І. В. |
2023 | Білок соняшника - перспективна альтернатива вітчизняного рослинного білка | Желєва, Т. С.; Мазур, В. Г. |
2023 | Використання бобових екстрактів у технології борошняних виробів піноподібної структури | Котузаки, О. М.; Лохманчук, Ю. С. |
2023 | Розробка технології дієтичних добавок на основі хелатних комплексів | Головко, Т. М.; Кулик, А. В. |
2023 | Сучасні способи пакування м'ясних продуктів | Гринченко, Н. Г.; Крилов, В. О. |
2023 | Перспективи використання шротів злакових і олійних культур у технології печива цукрового | Запаренко, Г. В.; Кравченко, А. А. |
2023 | Обґрунтування технології дієтичних добавок із вмістом есенціальних харчових інгредієнтів | Головко, М. П.; Корольов, К. В. |
2023 | Використання плодів черемхи під час виробництва компотів асорті | Левківська, Т. М.; Крижановський, С. Й.; Король, Р. І. |
2023 | Використання нетрадиційних сировинних ресурсів у технології борошняних виробів | Котузаки, О. М.; Кононенко, І. В. |
2023 | Перспективи розвитку галузі виробництва рослинного м'яса | Гринченко, Н. Г.; Ільїна, К. В. |
2023 | Особливості виробництва м'ясних напівфабрикатів у воєнний час | Большакова, В. А.; Івасенко, І. В. |
2023 | Обґрунтування технології виробництва сухих сніданків та граноли | Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.; Дятленко, І. А. |
2023 | Актуальні питання розробки комплексних сумішей для цілеспрямованого використання у технологіях м'ясних виробів | Янчева, М. О.; Донцов, Д. Д.; Інжиянц, А. Т. |
2023 | Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів | Грищенко, А. М.; Ганзина, Б. О.; Космик, А. Р. |
2023 | Переваги та недоліки натуральних і штучних барвників для харчових продуктів | Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Власова, В. В. |
2023 | Сучасний стан ринку харчових барвників | Дущак, О. В.; Бут, С. А.; Бурлак, Н. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 132