Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42408
Title: Перспективи використання шротів злакових і олійних культур у технології печива цукрового
Authors: Кравченко, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Запаренко, Г. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кравченко А. А. Перспективи використання шротів злакових і олійних культур у технології печива цукрового. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Г. В. Запаренко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 86.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42408
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.