Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42417
Title: | Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАР |
Authors: | Олійник, А. І. Церковний, В. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Селютіна, Г. А. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Олійник А. І., Церковний В. В. Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАР. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Г. А. Селютіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 94. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42417 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_94.pdf | 110.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.