Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42417
Title: Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАР
Authors: Олійник, А. І.
Церковний, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Селютіна, Г. А.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Олійник А. І., Церковний В. В. Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАР. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Г. А. Селютіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 94.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42417
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.