Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42374
Title: | Переваги та недоліки натуральних і штучних барвників для харчових продуктів |
Authors: | Власова, В. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погарська, В. В. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Власова В. В. Переваги та недоліки натуральних і штучних барвників для харчових продуктів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 77. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42374 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_77.pdf | 111.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.