Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42387
Title: Використання плодів черемхи під час виробництва компотів асорті
Authors: Король, Р. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Левківська, Т. М.
Крижановський, С. Й.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Король Р. І. Використання плодів черемхи під час виробництва компотів асорті. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. М. Левківська, С. й. Крижановський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 84.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42387
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.