Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42418
Title: Порошок із плодів бузини - перспективна збагачувальна сировина для виробництва хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Authors: Ординська, І. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ординська І. А. Порошок із плодів бузини - перспективна збагачувальна сировина для виробництва хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Г. Олійник. Харків: ДБТУ, 2023. С. 95.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42418
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.