Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42407
Title: Обґрунтування технології дієтичних добавок із вмістом есенціальних харчових інгредієнтів
Authors: Корольов, К. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, М. П.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Корольов К. В. Обґрунтування технології дієтичних добавок із вмістом есенціальних харчових інгрідієнтів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. М. П. Головко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 85.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42407
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.